Test Portal Gallery Holland. Stanza Artwork Exhibition.

May 26, 2010 by stanza Leave a reply »

Stanza Artwork for sale through the gallery. Test Portal Gallery Holland.

Stanza_map_generator_f9d

Image: Stanza Map Artwork “Codified” 2006. Now available on canvas.

Available for sale…1m by 1m on canvas contact the gallery.

Vanaf 22 Mei presenteert de Test-Portal now Art gallery.
De stad, een levend organisme! Zondag 13 juni is Test-Portal gallery van 12 tot 17 uur open en onderdeel van de kunstroute Westelijke eilanden Amsterdam.
http://www.kunsteilandenamsterdam.nl/artists/

Stanza, Uk Londen Titel: Soul of the City

Stanza onttrekt data uit steden voor zijn kunstwerken.Zijn visuele werken zijn een representatie, visualisatie en interpretatie van gegevens die uit het stads beeld worden gefilterd. Stads data van veiligheid camera’s, verkeers informatie en milieu.Stanza is een internationaal erkend kunstenaar.Hij exposeerde o.a bij de Biennale Venetie.
Meer over Stanza UK.

Stanza onttrekt data uit steden voor zijn kunstwerken. Zijn visuele werken zijn een representatie, visualisatie en interpretatie van gegevens die uit het stads beeld worden gefilterd. Stads data van veiligheid camera’s, verkeers informatie en milieu monitoring. Omgevings sensoren gekoppeld aan zelf generende kunstwerken.┬áZijn media bestaan uit: schilderijen, video, print, zelf genererende kunst werken en installaties. Stanza’s werk is een cross over tussen de artistieke, technologische en wetenschappelijke sector.

Stanza is een internationaal erkend kunstenaar. Zijn werk won vele prestigieuze schilder prijzen en 10 eerste prijs awards. De laatste 5 jaar heeft Stanza oa. geexposeerd op de Biennale Venetie, Biennale Sydney en Biennale Sao Paulo, Victor en Albert Museum, Tate Britian, ICA London, Plymouth Arts Centrum, Madrid New Forest Pavilion.

Advertisement

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.